Frakt 59:- Fri frakt från 299:-

Johan & Nyström Julkaffe 2023 kaffebönor 250g

  • 99 SEK

Produkten är tyvärr slut. Bevaka den och få e-post när den är tillbaka. 

Artikelnummer: KJUL125

Johan & Nyström Julkaffe 2023 hela kaffebönor 250g.

Äntligen är det klassiska julkaffet från Johan & Nyström här! Ett otroligt specialkaffe som ger dig en kopp välbalanserad kaffe som är fylligt och runt i smaken. Kaffebönorna i detta specialkaffe kommer från Brasilien och Etiopien, två av de länder som vi kanske med associerar med kaffe och fantastiskt gott kaffe dessutom. 

Julen handlar om mycket traditioner och Johan & Nyströms julkaffe är inget undantag, deras klassiska julkaffe är en tradition som är här för att stanna. Med dess mjuka och fylliga smak vars fina balans kommer få dig att vilja dricka det på tidig julemorgon, efter varje julbord och tillsammans med både lussekatter och pepparkakor. Kaffebönorna som gör julen bättre helt enkelt!

Johan & Nyström Julkaffe 2023 innehåller: 

  • 250g hela bönor
  • 100% Arabicabönor från Brasilien och Etiopien
  • Specialkaffebönor

Om Johan & Nyström:
Johan & Nyström är ett välkänt namn inom kaffevärlden, känt för sitt engagemang för högkvalitativt kaffe. Grundat 2004 av Johan Damgaard och senare utvidgat med Jörgen Andersson och Jonas Larsson, har det svenska kafferosteriet etablerat sig som en passionerad leverantör av kaffe av högsta kvalitet. Med ett starkt fokus på ursprung, rostning och noggrant utvalda kaffebönor strävar Johan & Nyström efter att erbjuda en unik och smakrik kaffupplevelse. Deras dedikation till hållbarhet och rättvis handel genomsyrar hela företaget och bidrar till att göra Johan & Nyström till ett respekterat namn bland kaffeälskare.