Frakt 48 kr / fri frakt från 599 kr

Kimbo Espresso 100% Arabica Top Selection kaffebönor 1000g

  • 299 SEK

Produkten är tyvärr slut. Bevaka den och få e-post när den är tillbaka. 

Artikelnummer: 14022

Kimbo Top Selection 100% Arabica hela kaffebönor 1kg

En högkvalitativ kaffeblandning från det syditalienska kafferosteriet Kimbo Espresso. Kaffeblandningen innehåller 100% av de finaste Arabicabönorna från Sydamerika och kaffebönorna är skonsamt rostade till en perfekt mellanrost. 

Kimbo Espresso Top Selection är ett otroligt gott kaffe med en söt, balanserad smak, maltig arom och med toner av exotiska frukter. Kaffets fina syrlighet ger espresson en silkeslen eftersmak med toner av karamell. 

Det är en kaffeblandning som levererar en fantastisk smakupplevelse med hög kvalitet och en distinkt karaktär. Kimbo Top Selection är ett utmärkt val för alla som uppskattar en exklusiv kaffesmakupplevelse!

Kaffebönorna passar perfekt till espresso, men också till latte, cappuccino och andra mjölkbaserade kaffedrycker. 

Kimbo Espresso 100% Arabica Top Selection innehåller 1000g hela kaffebönor. 

Om Kimbo Espresso:
Kimbo Espresso är ett italienskt kafferosteri som är känt för att leverera högkvalitativt kaffe med rötter i den neapolitanska traditionen. Med över 50 års erfarenhet har de skapat en rad exklusiva kaffeblandningar som passar alla smakpreferenser. Deras kaffe utmärker sig genom noggrant utvalda kaffebönor från olika ursprung och en omsorgsfull rostningsprocess. Kimbo Espresso är synonymt med äkta italiensk kaffekultur och har blivit en favorit bland kaffeälskare över hela världen.