Frakt 59:- Fri frakt från 299:-

Mahlkönig - K30 Vario - Snabb espressokvarn för café, restaurang, hotell

  • 24 495 SEK

Produkten är tyvärr slut. Bevaka den och få e-post när den är tillbaka. 

Artikelnummer: KV-0314

Mahlkönig K30 Vario

Det är den tystaste kvarnen av alla on-demand-kvarnar, och dessutom en av de allra snabbaste på marknaden. Den maler 3,6g espressomalet kaffe per sekund och 4,8g bryggmalet per sekund

Mahlkönig är en officiell kvarnleverantör för WBC (World Barista Championship 2009-2011)

K30 Vario är en utmärkt kvarn för café, restaurang, hotell och även för den kräsne baristan som kräver en väldigt snabb och pålitlig on-demand-kvarn

Grind - on- Demand:
Fördel: Du får alltid nymalet kaffe direkt ner i portafiltret till varje espresso. Inget gammalt kaffe blir kvar i kammaren vilket ger bättre smak i koppen

Elektroniskt styrd timer doserar samma mängd kaffe varje gång - för jämn kvalitet i koppen 2 variabla programmeringsalternativ - ställ in timern med 0,1 sekunder intervaller på både dubbel - och engångsdos.

Snabb: Till en enkel espresso maler den på mindre än 2 sekunder och till en dubbel på under 4 sekunder

Hands - free:
Kvarnen startar automatiskt när portafiltret sätts in i den unika hållaren. När den elektroniskt programmerade doseringen är klar, så stannar kvarnen automatiskt. Att programmera kvarnen är enkelt.

Design:
Vinnare av Red Dot Design Award 2005
Modulär konstruktion för enkel och snabb service - belyst display

Specifikationer :
Steglöst justerbar inställning av malningsgrad - för optimal kontroll av malningsgraden
65 mm malskivor - tysktillverkade malskivor som ger extremt jämn malning av kaffet vilket är väldigt viktigt för bra espresso.
680 W motor - ger snabb och tyst leverans av kaffe

Kvarnhus i mässing - Detta är den senaste modellen av Mahlkönig K30 i en uppdaterad version, där kvarnhuset är tillverkad i mässing - för snabbare byte av malskivor (bytes efter cirka 1000kg kaffebönor)

Ytterligare en nyhet är silikonklaffar som förhindrar statisk elektricitet (noll klumpar) vilket ger en mer enhetlig doseringsvolym.

Kvarnens mått: 240 x 320 x 550 mm ( B x D x H )
Nettovikt 13 kg