Frakt 48 kr / fri frakt från 599 kr

Ratio 6 Vit Kaffebryggare

  • 3 899 SEK

Produkten är tyvärr slut. Bevaka den och få e-post när den är tillbaka. 

Artikelnummer: RT06

Nu är den äntligen här, Ratio Coffees nya kaffebryggare, RATIO 6, som ska få oss alla att dricka godare kaffe. Att göra kaffe hemma eller på jobbet behöver inte längre vara en kompromiss mellan smak och bekvämlighet. Ratio har utvecklat en kaffebryggare med en precision som endast kan hittas hos high end espressomaskiner. Skillnaden sitter i smaken. 

MER SMAK 

RATIO 6 har bara en enda knapp och ingen komplicerad programmering. Efter att “BREW” knappen har tryckts in simulerar Ratio en skicklig baristas pour over process: Först sprids hett vatten genom ett spiralduschmunstycke av rostfritt stål över kaffebönorna, vilket startar en bubblande interaktion som kallas “blomning” eller ”bloom”. Bryggaren låter blomningen sätta sig innan den fördelar resten av det heta vatten, långsamt och i den ideala temperaturen (93o). Resultatet? Jämnare extraherat kaffe och en fantastisk kopp kaffe. Att kaffet bryggs ner i en termos som håller kaffet varm i timmar förlänger såklart smakupplevelsen. 

RATIO 6 FAKTA 

Kaffebryggaren är utvecklad med en bryggprecision i högsta klass i modern design och till ett bra pris. Med ett enkelt knapptryck startar bryggningen. Designad för lång livslängd i precisionsformat rostfritt stål, borosilikat-glas och avancerade BPA-fria sampolymerer. 

 

Mått: Djup 34 cm, bredd 17 cm, höjd 36 cm och vikt 3,6 kg.

Denna kaffebryggare finns också att köpa som svart. Den hittar du här. 

Om du vill läsa mer reviews om Ratio 6 så rekommenderar vi dig att läsa denna.