Frakt 59:- Fri frakt från 299:-

Paket - Wilfa Kaffebryggare och en kaffekvarn -

  • 3 990 SEK

Produkten är tyvärr slut. Bevaka den och få e-post när den är tillbaka. 

Artikelnummer: P1501

WSP-1a + WSCG-2

Paketerbjudande - Unna dig en härlig kopp kaffe med nymalda bönor bryggt på en av marknadens bästa kaffebryggare.

Wilfa WSP-1A - Stilren kaffebryggare italiensk vattenpump

Wilfa WSP-1A är en kaffebryggare som brygger perfekt tempererat kaffe. Den är ett resultat av ett nära samarbete med världens bästa barista Tim Wendelboe och DesignIt där önskemålet har varit att skapa världens bästa kaffebryggare.

Flow Control

Wilfa WSP-1A har en Flow Control på filterhållaren som låter dig justera bryggtiden. På så sätt får du full kontroll och en perfekt kopp med rykande hett kaffe varje gång.

Avtagbar vattenbehållare

Vattenbehållaren rymmer 1,25 liter friskt vatten och är avtagbar för enkel påfyllning av vatten. Locket går också att plocka av. Vattenbehållaren är graderad med liter samt hur många gram kaffe man skall ha för respektive vattenmänd.

Patenterat värmesystem

Värmesystemet är unikt och från det att du trycker igång kaffebryggaren tar det endast 7 sekunder tills vattnet börjar rinna ner i filterhållaren. På bara 7 sekunder har vattnet nått den optimala bryggtemperaturen 96 grader.

Kalkvarnare

När bryggaren behöver kalkas av varnar den genom att blinka rött på Av/På knappen.

Löstagbar filterhållare

Filterhållaren är utrustad med dubbla väggar för att hålla värmen inne så att du alltid får en ordentligt bryggd kopp kaffe.

Automatisk avstängning och varmhållning

När kaffet är färdigbryggt slår Wilfa WSP-1A om till varmhållning av kaffet. Efter två timmar stänger den automatiskt av sig så att du inte behöver tänka på det.

 

Wilfa WSCG-2

Unna dig en härlig kopp kaffe med nymalda bönor. Wilfa har kaffekvarnen som ger dig grövre bryggkaffe såväl som finmalt espressokaffe. Behållaren har en kapacitet på 250 gram. Med den dolda kabelförvaringen kan Wilfas kaffekvarn enkelt förvaras utan att ta plats.

Du kan justera malningsgraden från grov malning (exempel till presskanna, brygg, aeropress) ända till fin malning (exempelvis till espresso i en Aeropress).

Kvarnen har timerfunktion för korrekt mängd kaffe varje gång samt dold sladdförvaring.

Mått
Höjd: 285mm
Bredd: 132mm
Djup: 170mm

Wilfa WSCG-2 har blivit tilldelad "Guldbönan" och är godkänd av European Coffee Brewing Centre.