Frakt 48 kr / fri frakt från 599 kr

Jura J95 - Helautomatisk Espressomaskin

  • 24 990 SEK

Produkten är tyvärr slut. Bevaka den och få e-post när den är tillbaka. 

Artikelnummer: 15039

En verkligt angenäm upplevelse för gommen och ögonen

Den handarbetade karbon fronten är ett riktigt stil uttalande. Chassit med en softtouch yta och diskreta kromdetaljer syr ihop den flerfaldigt belönade designen perfekt.

Du kan inte undgå att bli imponerad av prestandan: Den dubbelt så snabba Aroma + kvarnen som fullständigt bevarar aromen, TFT display med Rotary Selection för självförklarande, intuitiv användning, höjd inställbart cappuccino utlopp, finskumsteknik för perfekt mjölkskumkvalitet, säkerställer kaffespecialiteter av högsta kvalitet.

Aroma + malverk nu dubbelt så snabb för helt bevarad arom

Genom att utveckla en ny skärvinkel inuti kvarnen har JURAs ingenjörer lyckats öka effektiviteten avsevärt. Som ett resultat kan den perfekta aromen nu uppnås till fullo på halv malningstiden.

Höjden på cappuccino utloppet för latte macchiato, cappuccino samt kaffeutloppet kan justeras på höjden. Detta gör att du kan skapa perfekta specialiteter i både en liten espressokopp och ett latte macchiato glas med en max höjd på 153 mm. Den integrerade finskumstekniken från JURA ger en unik mjölkskumkvalitet med en fin, fjäderlätt konsistens.

Så nu kan kaffeälskare njuta av perfekt kaffe med mindre förberedelsetid och mindre kvarn ljud.

Nymalet och extraherat kaffe, kopp efter kopp.