Frakt 59:- Fri frakt från 299:-

Jura Giga X3C Professional

  • 55 000 SEK

Produkten är tyvärr slut. Bevaka den och få e-post när den är tillbaka. 

Artikelnummer: 15003

Ett steg in i toppskiktet med vattenanslutning

Nya GIGA X3c Professional erbjuder allt som räknas i ett kontorslandskap eller i ett personalrum: upp till 31 individuellt programmerbara kaffespecialiteter och ytterligare 12 baristarecept med en knapptryckning, däribland också den trendiga flat white, enkel manövrering och minimalt besvär med påfyllning tack vare den stora bönbehållaren med kapacitet för 1 kg och arombevarande lock samt tack vare droppvattenavrinnings-setet och – som tillval – kaffesumputkast-setet.

Integrerade disk- och rengöringsprogram som startar med en knapptryckning sörjer för att den dagliga tidsåtgången för maskinskötsel blir så liten som möjligt. Din personal kommer att bli begeistrad. Den platssparande lösningen med direkt vattenanslutning passar perfekt på platser där den helautomatiska kaffemaskinen ska användas på ett tidsbesparande och avbrottsfritt sätt.

Vi rekommenderar att maskinen används av upp till 50 användare. Maskinen har en kvarn med keramiska malskivor vilket gör den både slitstark och bra då den ger en mycket jämn malning och därmed godare kaffe. Dess skärm gör att den är väldigt användarvänlig, och kaffevalen kan helt anpassas efter era önskemål.

Jura Giga X3c kopplas in direkt till fastvatten, men det finns även en variant med en vattentank på 5l.

Teknisk data
Kaffesumpbehållare (portioner) 40
Kapacitet för vattentank 1l
Kapacitet för bönbehållare med arombevarande lock 1000 g
Sladdlängd 1.1m
Spänning 220 - 240V
Strömstyrka 10 amp
Frekvens 50 Hz
Effekt 2300 Watts
Vattenanslutning integrerad (G 3/4")
Betalsystem kompatibel
Standby-läge < 0.5 Watt
Vikt 18.2
Bredd 32 cm
Höjd 55 cm
Djup 49.7