Frakt 59:- Fri frakt från 299:-

Utgått! Rombouts Decaf Enkopps filter 10-pack

  • 0 SEK

Produkten är tyvärr slut. Bevaka den och få e-post när den är tillbaka. 

Artikelnummer: 321630-x

OBS! Kaffet har passerat bäst före datum. Kaffet går fortfarande att dricka, men kan ha tappat lite smak. Vi vill gärna bjuda er på detta kaffet istället för att slänga det! :)

Rombouts Decaf Enkopps filter 10-pack

Déca Barista är den koffeinfria versionen av Rombouts Original, en 100 % Arabica-blandning, med en karakteristisk sötma och välbalanserad smak. Ett fint kaffe med medium fyllighet och rik arom.

Dessa är koffeinfria enkopps kaffefiltrers – perfekt när du vill njuta av ett gott kaffe på resande fot eller vill inte brygga en hel panna för dig själv. Koffeinfritt snabbkaffe, med andra ord. Dessa koffeinfria engångs kaffekapslar är smidiga att ha med dig vart du ens åker. När du har mer tid att njuta ditt kaffe hittar du även Rombouts koffeinfria kaffebönor och färdigmalet kaffe, koffeinfritt såklart. 

Såhär använder ni Rombouts Enkoppsfilter och Lock till Engångsfilter

1. Koka upp vatten och låt det svalna i någon minut. Kokande vatten kan bränna kaffet, vilket påverkar kaffets smak. 

2. Skaka enkoppsfiltret lätt för att fördela det malda kaffet jämnt. Lägg filtret på din kaffekopp och häll på det heta vattnet upp till märket inuti filtret. Tänk på att säkerställa att kaffefiltret är stabilt placerat på koppen innan du häller på det heta vattnet.

3. Sätt på Porslinlocket och låt stå i 3-4 minuter tills allt vatten har filtrerat genom kaffet.

4. Ta bort locket och vänd det upp och ner för att använda det som ett fat att lägga det använda filtret på. Du kan sedan tvätta och återanvända Rombouts porslinlock.

Rombouts Enkopps kaffefilter finns också i Orginal och Italian Style.