Frakt 59:- Fri frakt från 299:-

ZOÉGAS Julkaffe 2023 malet kaffe 450g

  • 99 SEK

Produkten är tyvärr slut. Bevaka den och få e-post när den är tillbaka. 

Artikelnummer: 12280999

Zoégas Limited Edition Julkaffe 2022 malet kaffe 450g.

Äntligen är Zoégas julkaffe 2022 här!
För årets julkaffe har Zoégas tagit fram en exklusiv mörkrostblandning, där kaffebönorna rostats varsamt för att skapa ett kaffe som passar utmärkt till julen. Detta kaffe kommer i en begränsad upplaga.

Signaturbönan som används i denna kaffeblandning har underbara fruktiga toner! Den har blandats med pärlbönor som har en behaglig rundhet och sötma och kombinationen av dessa kaffebönor ger de härliga och juliga smakerna av mandel, aprikos och choklad.

Signatur-kaffebönan kommer från Chiapasregionen i södra Mexiko och pärlbönorna kommer från Brasilien och Indien. 

De mörkrostade kaffebönorna ger dig en kopp kaffe med en rik och fyllig smak som har en låg syrahalt och därför passar kaffet lite extra bra till salta och syrliga bakverk eller tilltugg.

Zoégas julkaffe innehåller:
450g Rainforest Alliance certifierade kaffebönor
100% Arabicabönor.

Vi har även Zoégas Julkaffe som hela bönor, du hittar det här.

Om Zoégas:
Zoégas, ett av Sveriges mest älskade kafferosterier! De är också ett av Sveriges största kafferosterier och är mest kända för sina mörkrostade kaffe. De grundades 1886 i Helsingborg och har en anrik historia och tradition. De kommer varje år ut med en begränsad upplaga av julkaffe för att vi alla kaffeälskare ska kunna njuta av en härlig kopp Zoégas kaffe i jul!