•  Frakt 48 kr / fri frakt från 599 kr   
  •                    Över 15.000 nöjda kunder
  •                 Stort urval av kaffebönor & kaffemaskiner

  •  

  •  

Kaffe tlll kontoret

Vi på Nybryggt har ett brett och spännande utbud av kaffebönor från både större leverantörer, som Zoégas, Lavazza och Löfbergs och från mikrorosterier som Lykke och Uppsala Kafferosteri.


I vårt stora sortiment kan ni hitta kaffesorter av olika slag - koffeinfritt kaffe, kaffekapslar, espresso, bryggkaffe, specialkaffe, hela kaffebönor eller malet kaffe, ekologiskt kaffe och fairtrade kaffe. Vårt sortiment passar till de flesta olika kaffemaskiner som finns på marknaden. Är du osäker eller vill ha tips, kontakta oss så hjälper vi dig!


Hos oss är det enkelt och bekvämt att beställa kaffebönor till företag med vår smidiga kaffeprenumeration. Ni behöver endast göra en beställning, sen ser vi till ni kan dricka gott kaffe på kontoret. 

 

Kaffeprenumeration

Hur gör man för att skaffa en kaffeprenumeration? 

  • Ni väljer vilket eller vilka goda kaffebönor ni vill ha från vårt stora sortiment med 100-tals olika kaffesorter. 
  • Ni väljer vilken storlek av kaffepåsar ni vill ha; vi har t.ex. malet kaffe i 80g, 110g eller 250g påsar; olika storlekar till just er kaffemaskin på kontoret.
  • Ni väljer mängden kaffe ni vill ha levererat. 

Vi har speciella priser och rabatter för företag som beställer kaffe i större mängder. Detta gäller både bryggkaffe, kaffebönor och espressokaffe så hör av er om ni vill beställa på större volymer. 

Ni väljer hur ofta ni vill ha era kaffebönor levererade till er.

 

Sen kan ni bekvämt luta er tillbaka medans vi ordnar så ni alltid har tillgång till gott kaffe på ert företag. Utan bindningstid.

Så tveka inte att skicka in ett mejl till oss - vi behöver bara veta vilket kaffe, mängden kaffe och hur ofta ni vill ha det levererat plus era fakturerings- och leveransuppgifter.

Det går även att betala med Klarna hos oss, som företag kan ni få momsspecifikation på er Klarna faktura.

Baristautbildning eller teambuilding kväll/helg


Vi erbjuder också möjlighet till utbildning och teambuilding med School of Coffee. Hos oss eller hos er, beroende på var ni befinner er. Hör av er till oss för att få reda på mer!

Visa hela beskrivningen

Skattefrihet för kaffe


Visste ni förresten att kaffe på jobbet är en skattefri personalvårdsförmån? Skattefriheten för kaffe och fika gäller om förmånen erbjuds till alla anställda, det räknas som förfriskningar och annan enklare förtäring och finns till för att skapa trivsel på arbetsplatsen. Som företag kan ni utnyttja förmånsbeskattningen och bjuda på gott kaffe i fikarummet, bra va? Och på tal av fika erbjuder vi även nyttiga havrebars från Fitnessfika som kan beställas som hela lådor och erbjudas till personalen eller säljas vidare genom t.ex. Honest box. 

 

 

För många som dricker kaffe kan en (eller fem) bra kaffekopp vara avgörande för en bra eller dålig dag på jobbet. Det är ingen hemlighet att flertal människor tycker att kaffet som erbjuds på jobbet är dåligt. Därför erbjuder vi möjligheten att beställa bra kaffe till kontoret. Oavsett av vilken kaffe maskin ni har kommer vi ha passande kaffe för er. Om vi inte har just den förpackningsstorleken ni önskar så går det bra att höra av er så löser vi det. Enkelt ska det vara. 

 

När du beställer som företag kommer era orders skickas som DHL företagspaket och levereras direkt till ert kontor. Om ni vill prenumerera på kaffe till kontoret kan ni höra av er via mail ([email protected]) så löser vi det. Ni bestämmer själv hur mycket och hur ofta ni vill ha en leverans. 

Det går såklart bra att beställa vilket kaffe som helst, men här har vi samlat några av våra populäraste prisvärda kaffesorter till kontoret.

Produkter