Frakt 48 kr / fri frakt från 599 kr

Present: prenumeration på kaffe 6 månader

  • 899 SEK

Produkten är tyvärr slut. Bevaka den och få e-post när den är tillbaka. 

Artikelnummer: kaffekuvert-6

Den perfekta presenten till mamma:
Ett presentkort på lyxkaffe är den perfekta gåvan till alla kaffedrickande. Varje månad dimper det ned en ny spännande kaffeblandning direkt i brevlådan och kaffet varieras månad för månad så att den som får presentet får smaka på olika kaffebönor och blandningar från världens alla hörn.

Varje månad är det minst 220 gram kaffe personen får, vilket räcker till ungefär 30-35 koppar kaffe. Det kommer en ny färskrostad kaffesort varje månad, utav hög kvalité. Detta för att vi vill varier med kaffe från olika ställer runt om i världen.

Vi vill att mottagaren ska få en överraskande upplevelse, och upptäcka nya sorters kaffe. Också ett bra sätt att kunna lära sig mer om kaffe, samt kanske hitta en ny personlig favorit!

Mottagaren kan själv välja om man vill ha malet kaffe, eller hela kaffebönnor. Båda alternativ finns.

Det finns även alternativ på en längre kaffeprenumeration än ett halvår - kaffeprenumeration 12 månader. Samt en kortare kaffeprenumeration på 3 månader - Kaffeprenumeration 3 månader.

Hur fungerar det? Så här:

  • Steg 1: Inom 24 timmar att du köpt ditt presentkort skickas det till dig via e-post. Du väljer själv om du vill skriva ut eller vidarebefordra det senare till gåvomottagaren.
  • Steg 2: Gåvomottagaren löser enkelt in sin gåva på presentkortet enligt instruktioner som kommer med. Man kan då även välja om malet kaffe eller hela kaffebönor. Sedan erhåller personen 220g lyxkaffe varje månad direkt i brevlådan under 6 månader.

Detta presentkort ger en 6 månaders prenumeration, och du betalar för hela summan direkt. Efter de 6 månaderna är prenumerationen avslutat, om inte mottagaren själv aktivt väljer att förlänga den. Så det är ingen bindningstid eller något sådant.

Vill du istället köpa endast ett enkelt att ge bort, så har vi det också. Det finns presentkort på 300kr, 500kr, 750kr eller 1000kr.