•  Frakt 48 kr / fri frakt från 599 kr   
  •                    Över 15.000 nöjda kunder
  •                 Stort urval av kaffebönor & kaffemaskiner

  •  

  •  
Passalacqua Mekico 100% Arabica VacPac Malet kaffe (mexiko) 250g Rädda kaffet! Passalacqua Mexico (Mekico) malet kaffe 250g VacPac


Artikelnummer:
068-EJVAK

Passalacqua Mekico malet kaffe 250g VacPac

OBS! Mot svinn! Detta kaffepaket har ett vakumsläpp. Kaffet går fortfarande bra att dricka, men har en kortare hållbarhet än vad BFD säger vilket innebär att kaffet kan tappa smak något snabbare än ett vakuumförpackat paket. 

Istället för att slänga säljer vi dessa till ett rabatterat pris för att motverka svinn.

Passalacqua Mekico (Mexico) malet kaffe 250g VacPac

Passalacqua Mekico är en kaffeblandning av 100% Arabicabönor, ett malet kaffe som har en mjuk och blommig doft och med utsökt fyllig smak. 

Detta underbara kaffe från Passalacqua är gjort enbart förstklassiga arabicabönor som odlats på hög höjd. Det har en smak av frukter, med noter av hasselnöt, karamell och choklad

Mekico är ett kaffe vars fantastiska smak som är väldigt omtyckt världen över, ett gott och prisvärt kaffe från det italienska kafferosteriet Passalacqua. 

Varje förpackning innehåller 250 gram malet kaffe, förpackad i vaccumförpackning, så kallad VacPac, för att hålla aromen bra så länge som möjligt.

Passalacqua Mekico består av:
100% Arabica kaffebönor

Om Passalacqua
Ett italienskt kafferosteri känt för sin ikoniska design och härliga smaker. Deras kaffe följer den italienska stilen, och gör sig bra som rent svart kaffe eller espresso, samt med mjölk eller andra alternativ.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Produkter