Frakt 48 kr / fri frakt från 599 kr

Lucaffè Blucaffè Gift set

  • 394 SEK

Produkten är tyvärr slut. Bevaka den och få e-post när den är tillbaka. 

Artikelnummer: jul-lu1

Julklappspaket inkl. Lucaffè Blucaffè malet kaffe 250g & Lucaffè Blucaffè cappuccinokopp med fat. 

Utforska kaffevärldens förtrollning med det exklusiva julklappspaketet från Lucaffè, som kommer att höja julens kaffestunder till nya höjder. Detta fantastiska paket inkluderar den omtyckta Blucaffè, en exklusiv kaffeblend berikad med de exklusiva Jamaican Blue Mountain-kaffebönorna. Denna blend har skapats med omsorg och expertis för att ge en smakupplevelse som är både sofistikerad och njutbar.

Jamaican Blue Mountain-kaffebönorna är kända för sin distinkta smakprofil och oöverträffade kvalitet. Lucaffès Blucaffè kombinerar dessa ädla bönor med noggrant utvalda kaffesorter för att skapa en balanserad och rik kopp kaffe. Resultatet är en smakresa till de karibiska bergen, där dessa särskilda bönor trivs och ger sitt unika avtryck.

För att komplettera kaffeupplevelsen ingår även en elegant kaffekopp i samma exklusiva kollektion. Koppen är designad för att framhäva aromen och nyanserna i varje klunk, och dess stilfulla utformning speglar Lucaffès engagemang för både kvalitet och estetik. Den är det perfekta komplementet till den exklusiva Blucaffè-kaffeblandningen och ger en fulländad kaffestund.

Detta julklappspaket är mer än bara en gåva; det är en inbjudan att utforska och uppskatta kaffets rika värld. Oavsett om du överraskar en kaffeälskande vän eller skämmer bort dig själv, kommer detta set att införa en touch av lyx och elegans till jultiderna. Gör julen minnesvärd med Lucaffès exklusiva Blucaffè julklappspaket!