Frakt 59:- Fri frakt från 299:-

Kahls Tekalender 2023

  • 329 SEK

Produkten är tyvärr slut. Bevaka den och få e-post när den är tillbaka. 

Artikelnummer: KZ1198

Kahls Teadventskalender 2023, te i lösvikt. 

I Kahls Tekalender för 2023 du som teälskare in till en smakfull resa genom Kahls rika te-sortiment. Denna kalender är inte bara en vanlig adventskalender utan en upplevelse som sträcker sig från teets frö till den färdiga tekoppen. Den är fylld med kunskap om teets värld, från historien och odlingen till skörden, processerna, bryggningstips och hållbarhet.

Kahls har inte sparat på krutet med denna premiumadventskalender, från förpackningen till teet och informationshäftet. Det är inte bara en kalender; det är en resa genom teets fascinerande värld.

Du får med denna tekalender möjligheten att prova 24 olika tesorter. Varje påse innehåller 4 gram löste, tillräckligt för att brygga två koppar te. Det är en chans att utforska olika smaker och aromer, från traditionella favoriter till spännande nya varianter.

Med Kahls tekalender 2023 får du förutom teet även en praktisk tesil och ett informationshäfte med beskrivning om varje tesort, där finner du inte bara beskrivningar av smakprofilerna utan även intressant information om teets kulturella och historiska bakgrund.

Kahls Tekalender 2023 är inte bara en kalender; den är en perfekt present för teentusiaster eller dig som vill utforska teets värld. Det är en möjlighet att upptäcka och njuta av högkvalitativa tesorter samtidigt som du fördjupar dina kunskaper teets förtrollande värld.

Älskar du adventskalendrar? Har du sett att vi även har Kahls Kaffeadventskalender i vårt sortiment? Den hittar du här.