Große Auswahl an Kaffee- und Kaffeemaschinen

Prova på kaffepaket Italienska kaffebönor 3x500g

  • 40.85 EUR
  • 36.32 EUR
Auf Lager
Article Number: set019

Prova på Kaffepaket, Italienska kaffebönor 3 x 500g. 

Prova på paket med italienska kaffebönor är ett utmärkt sätt att utforska en variation av högkvalitativa smaker från olika italienska kafferosterier. Med detta prova på paket med italienska kaffebönor får du chansen att utforska en rad olika smaker och upptäcka din personliga favorit, samtidigt som du njuter av den autentiska smaken av italienskt kaffe.

Italcaffè Espresso Casa kaffebönor 500g
Italcaffè Espresso Casa ger en krämig espresso med en söt och rik doft, skapad av en noggrant balanserad blandning av Arabica och Robusta. En kaffeblandning med en rik smaken och fulländade kropp.

Attibassi Special Oro kaffebönor 500g
Attibassi Speciale Oro är en balanserad blandning av kaffebönor från olika delar av världen. Den söta och fylliga smaken från Arabicabönorna kombineras med en speciell blommig arom och en kompletterande kropp och textur från Robustabönor.

Caffé Vergnano Espresso kaffebönor 500g
Vergnano Espresso är en fantastisk blandning av Arabica och högkvalitativa Robustabönor. Den höga andelen Arabica ger kaffet dess silkeslena sötma medan Robustabönorna intensifierar smaken och skapar en generös crema. Resultatet är perfekt balanserad harmoni.