Pris ekskl. MVA og toll

Angrerett og garanti

Ångerrätt

Som privatkund har du alltid 14 dagars ångerrätt enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokal. Det innebär att om du köper en vara via Internet, har du möjlighet att ångra köpet inom 14 dagar. Ångerfristen börjar löpa från den dag du har tagit emot varan.

Du får inte ha använt produkten men har enligt lag rätt att hantera varan i den mån det krävs för att kunna säkerställa dess egenskaper och funktion. Vid nyttjande av ångerrätten har vi rätt att göra avdrag motsvarande den värdeminskning som uppstått till följd av att kund har hanterat varan i större omfattning än som varit nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion. Värdeminskningen bedöms från fall till fall. Du skall returnera produkten i oförändrat skick samt i originalförpackning med tillhörande emballage.

Om du ångrar ditt köp och skickar tillbaka en produkt till oss betalar vi tillbaka ditt köpbelopp senast inom 14 dagar. Som kund betalar du själv returfrakt vid ångrat köp. Du ansvarar för transportrisken vid returfrakt, risken innefattar bland annat skador eller om försändelsen kommer bort under frakt.

Ångerrätten gäller inte på demo-ex eller butiks-ex. Den gäller heller inte företagskunder, utan endast privatkunder.

Vid ångerrätt av produkt med presentkort skall även presentkortet returneras. Om presentkortet är använt dras motsvarande summa vid återbetalningen.

Om du vill byta ut en produkt returnerar du produkten du vill byta, du får pengar tillbaka och lägger en ny order.

Outlösta paket omfattas inte av ångerrätten. Om du väljer att inte lösa ut dina varor debiterar vi dig en hanteringsavgift på 199 kronor.