Große Auswahl an Kaffee- und Kaffeemaschinen

Italcaffe Elite Bar 1000g Kaffebönor

  • 29.25 EUR
Auf Lager
Article Number: 8401

Italcaffe Elite Bar 1000g kaffebönor

Italcaffè Elite Bar kaffebönor 1kg är en välbalanserad blandning av de bästa Arabica-bönorna med mild syrlighet och en förtrollande lång eftersmak. Denna högkvalitativa kaffeblandning består uteslutande av 100% Arabica-bönor av högsta klass, vilket resulterar i en kaffe av oöverträffad kvalitet och smak.

Denna blend har blivit hedrad med guldutmärkelser från International Coffee Tasting (ICT) både 2010 och 2020, vilket tydligt bekräftar dess enastående smak och överlägsna kvalitet. Det är ett bevis på Italcaffès hängivenhet till att producera kaffe av absolut högsta standard.

När du väljer Italcaffè Elite Bar kaffebönor, väljer du en kaffeupplevelse som kommer att tillfredsställa dina sinnen och ge dig möjlighet att skapa enastående kaffedrycker. Denna kaffeblandning är mer än bara kaffe: det är en smakfull resa som tar dig till de mest exklusiva kafferegionerna runt om i världen och ger dig en koppar full av njutning och arom. Med dess välbalanserade smaker och långa eftersmak är detta kaffet som kommer att förgylla dina kaffestunder och imponera på dina kräsna kaffegäster. Italcaffè Elite Bar är kaffet som tar din kaffeverksamhet till nästa nivå och ger dig en kaffeupplevelse utöver det vanliga.

Varje påse av Italcaffé Elite Bar 1000g består av:
100% Arabicabönor

Mer om Italcaffé:

Italcaffe är en välrenommerad rosteri med en lång tradition av att producera högkvalitativt kaffe. Rosteriet har sitt ursprung i Italien och har under åren blivit känt för sitt engagemang för kvalitet och expertis inom kaffeproduktion. Italcaffe använder noggrant utvalda kaffebönor och en skicklig rostningsprocess för att säkerställa att varje kopp kaffe är en smakupplevelse utöver det vanliga. Med fokus på äkthet och passion för kaffe fortsätter Italcaffe att vara en favorit bland kaffekännare världen över.