Große Auswahl an Kaffee- und Kaffeemaschinen

Kaffekapselkalender 2023

  • 52.56 EUR
  • 26.23 EUR

Das Produkt ist leider nicht vorrätig :(

Article Number: KKK2023

Kaffeadventskalendern 2023 

Med vår kaffeadventskalender får du njuta av en ny och spännande Nespressokapsel varje dag fram till julafton. Vi har noggrant valt ut kaffemärken som garanterar en förstklassig smakupplevelse varje dag. I vår adventskalender får du prova kapslar från några av världens mest älskade kafferosterier, allt från svenska mikrorosterier till några av Italiens mest ikoniska kafferosterier. Kaffekapslar är både enkelt och bekvämt - ingen krånglig bryggprocess, bara sätt i kapseln och njut av ditt kapselkaffe på ett ögonblick.

Överraska någon du håller kär med denna kaffeadventskalender och dela julens glädje och värme.

Vår kaffeadventskalender finns endast i begränsad upplaga, så se till att du beställer din innan de tar slut!

I kalendern ingår också en informativ broschyr som presenterar varje kafferosteri och ger extra information om varje dags kaffekapsel. Alla broschyrer kommer att vara på engelska och innehålla detaljer om kapselns kaffeböna, ursprung, rostningsgrad med mera. Allt detta för att erbjuda dig en stund av fullkomlig kaffeupplevelse och njutning!

Årets kafferosterier är:

Passalacqua
Lavazza
Zoégas
Caffè Molinari
Attibassi
Lykke Kaffegårdar

OBS! Alla kapslar i denna kaffekapselkalender passar till Nespresso* Original kapselmaskiner. 

Vi kommer även samla alla kaffekapslar som finns i årets kaffekapselkalender så att du enkelt kan köpa dina nya favorit nespressokapslar från ett och samma ställe.