•  Frakt 48 kr / fri frakt från 599 kr   
  •                    Över 15.000 nöjda kunder
  •                 Stort urval av kaffebönor & kaffemaskiner

  •  

  •  
Patric Chocolate - Holy Mole! - 65g Patric Chocolate - Holy Mole! - 65g


Artikelnummer:
CH-0214

Patric Chocolate - Holy Mole! - 65g

Chokladen från Patric Chocolate är klassad som en av de absolut bästa i världen. Patric Chocolate har vunnit Best Food Award fem år i rad: 2014, 2013, 2012, 2011 och 2010

Patric Chocolate - Holy Mole!
Mörk choklad smaksatt med äkta Korintjekanel, rökt spansk paprika, Arbolchili och havssalt. Detta är en choklad med sting!

Ingredienser: Ekologisk kakao, ekologiskt rörsocker, kakaosmör, Cacao, ekologiskt rörsocker, kakaosmör, kanel, rökt spansk paprika, Arbolchili, vaniljstång, havssalt

Net vikt. 2,3 oz (65 g)

Allergiinformation: Tillverkad med utrustning som även behandlar jordnötter och/eller nötter och mejeriprodukter.

Om Patric Chocolate: Alan McClure grundade år 2006 Patric Chocolate med ambitionen att för hand ta kakaobönor och förädla till fantastisk choklad.

Alan köper kakaobönor av högsta kvalité direkt från producerande gårdar och låter varje kakaosort tala för sig själv i de chokladkakor han framställer.

Kakaobönorna rostas varsamt i en process som mycket liknar det sätt dagens mikrorosterier rostar kaffebönor:

Noggrann kontroll av tid, temperatur och luftflöde för att uppnå en perfekt rostprofil för den specifika kakaon. Råchokladen som sedan utvinns ur kakaobönan förfinas tillsammans med en liten mängd råsocker under en lång och komplex process till det vi känner igen som choklad.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Produkter