•        Fri frakt över 500kr   

  •             Snabba leveranser

  •              Stort urval av kaffebönor & kaffemaskiner  

Nybryggt.nu blir mer tillgänglig på fler språk

Nybryggt.nu blir mer tillgänglig på fler språk

Vi är stolta över att ha både en av Nordens största sortiment och kunder som bryr sig om oss och vår kärnprodukt: kaffe. Under de åren vi har funnits, har vi fokuserad på Sverige, då det är där vi startade. Men med vårt läge i Helsingborg, Sveriges kaffemecka, så har Danmark alltid vara nära också.

Vi har också redan ett antal kunder från Danmark, och inte bara från Danmark, utan även från Norge, och några från Tyskland. Personer som antingen handlar hos oss för att de har svårt att hitta just deras favoritkaffe någon annanstans, eller för att de tycker om att kombinera kaffe från olika kafferosterier, på ett sätt få andra kan.

För att göra det lättare för kunder utanför Sverige, så är vi i dagsläget igång med att översätta sajten och produkter till andra språk. För att göra detta använder vi Contentor, den självklara översättningsleverantören för ehandlare som oss.

Så nu kan du börja surfa på vår sida, på följande språk:


Du kan även få mer information om olika kaffemärken vi har, samt läsa om visa kaffesorter direkt. Så tex går det att hitta information om Passalacqua Mehari på danska, Mauro De Luxe på norska och Kimbo Extra Cream.

Vi har hittills valt att behålla samma domän och namn, så de är bara innehållet som översätts. Längre fram kommer det säkert göras ändringar på namnet på olika marknader med.


Produkter