•  Frakt 48 kr / fri frakt från 599 kr   
  •                    Över 15.000 nöjda kunder
  •                 Stort urval av kaffebönor & kaffemaskiner

  •  

  •  

Manuella Espressomaskiner - kaffemaskiner

I denna kategori hittar du även flera snygga och klassiska manuella espressomaskiner som passar utmärkt både för privat och allmänt bruk. Med espressomaskinen kan du enkelt laga dig en god espresso eller cappuccino som du kan njuta av i goda vänner sällskap. Perfekt köksmaskin för dig som älskar kaffe.

I vårt sortiment av manuella espressomaskiner finner du flera olika modeller och alla har de sin unika design och väl utvalda funktioner. Alla maskiner i vårt sortiment - vare sig kaffemaskin, espressomaskin eller kaffekvarn - håller god kvalitet och är enkla att använda. Espressomaskinen fyller inte bara en god funktion utan är dessutom en uppseendeväckande inventarie som ger karaktär till det rum den är i. Vi har både klassiska och trendiga utformningar så att du enkelt ska kunna hitta en som faller dig i smaken. 

Vilken variant på maskin som du ska ha beror på dina förutsättningar. Hur många koppar ska den göra per dag, vem ska använda den och vad är behovet. Har du frågor eller funderingar, bara hör av dig till oss!

Alla våra manuella espressomaskiner kan göra en espresso på alla sorters kaffe. Dock rekommenderar vi någon espressoböna, som mals direkt innan bryggning, för bästa resultat. Vill du ha den typiska italienska smaken rekommenderar vi kaffe från italienska rosterier, så som Illy eller Segafredo. Då får du en äkta espresso att njuta av!

Visa hela beskrivningen
Produkter