•  Frakt 48 kr / fri frakt från 599 kr   
  •                    Över 15.000 nöjda kunder
  •                 Stort urval av kaffebönor & kaffemaskiner

  •  

  •  
Kaffepaket - Easter Edition kaffebönor Coffee Bundle - Easter edition, specialty coffee


Artikelnummer:
Påsk-set08

Påskerbjudande - Prova på paket Specialkaffe kaffebönor 2 x 500g, 1 x 250g

Kaffepaket - Easter Edition kaffebönor 1x250g 2x500g

GLAD PÅSK! Vi vill fira att påsken och våren är här med detta härliga kaffepaket med några av Nordens godaste specialkaffe. Vi har satt ihop just detta kaffepaket för er som gillar eller har varit sugen på att prova på specialkaffe. Unna dig själv eller ge bort till någon du tycker om!

Lykke Happiness kaffebönor 500g
Om du söker efter ett pålitligt kaffe som kan ge dig en känsla av lycka och stabilitet i vardagen, är Happiness det rätta valet för dig. Detta välbalanserade kaffe är perfekt för att avnjutas när som helst på dagen, oavsett om det är din första kopp på morgonen eller kaffe till din eftermiddagsfika.

Kaffet har söta toner från peruvanska kaffebönor och en starkare smakprofil från brasilianska bönor, med dessa ger Happiness dig en kaffeupplevelse som är både balanserad och tillfredsställande. Detta kaffe passar för dem som vill undvika oväntade smaker och istället njuta av en pålitlig kopp kaffe som ger en känsla av lycka och tillfredsställelse.

Kaffa Roastery Go'morrn kaffebönor 250g

Ibland kan vissa morgnar kännas tuffare än andra, och då kan det behövas mer än en kopp kaffe för att få en bra start på dagen. När man behöver flera koppar kaffe vill man gärna ha kaffe som har en lätt syra, då är Kaffa Go'morrn idealiskt!

Detta kaffe är speciellt framtaget för att ge en perfekt balans mellan syra och jordighet. Genom att kombinera kaffebönor från två av världens mest berömda kaffeländer, Etiopien och Colombia, skapas en harmonisk smakprofil som tilltalar många kaffeälskare.

Den etiopiska blommiga syran ger kaffet en mjuk och fruktig smak som balanseras upp av den colombianska jordigheten. Resultatet är en kopp kaffe som är perfekt för att njuta av flera gånger om dagen, och som ger en behaglig och balanserad smakupplevelse varje gång.

Gringo Espresso Outsider kaffebönor 500g
Gringo's ekologiska espressobönor är en unik tolkning av hur en perfekt espresso ska smaka. Detta kaffe är speciellt utformat för att ge en rik och fyllig smakupplevelse som kommer att tillfredsställa dina smaklökar.

En viktig komponent i detta kaffe är dess robusta kaffebönor, som ger kaffet dess distinkta bittersöta chokladsmak och extra fyllighet. Dessa bönor har varsamt rostats för att säkerställa att de behåller sin karaktär och smakprofil.

Gringo's espresso är ekologiskt och framställt med omsorg om miljön, vilket gör att du kan njuta av en kopp kaffe som är både utsökt och hållbar. Sammanfattningsvis är detta kaffe en perfekt kombination av högkvalitativa kaffebönor och ekologisk kvalitet, och ger dig en unik smakupplevelse som är svår att motstå.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Produkter