•  Frakt 48 kr / fri frakt från 599 kr   
  •                    Över 15.000 nöjda kunder
  •                 Stort urval av kaffebönor & kaffemaskiner

  •  

  •  


Artikelnummer:
SK-0214

Costas Roastery – Hachira N2 L12 Ninety Plus - Etiopien Yirgacheffe - 200g

Smakprofil: Juicigt, blommor, örter, blåbär, fläder, toffee, frukt och godis.

Bryggmetoder: El-brygg, manuell brygg (pour over), Espro Press, Aeropress, fransk press, vakuum-brygg (ex Hario sifon) och espresso!

Om Ninety Plus:
Ninety plus är en kaffeproducent med ett internationellt rykte att ha unika och exklusiva kaffesorter - Alltid med med en kvalitet på 90+ (av 100)

Ninety Plus jobbar direkt med kaffebönderna och producerar, förädlar och säljer kaffe till specialkafferosterier och importörer runt hela världen. De äger också ett 134 hektar stort kaffeplantage i Panama.

Det som skiljer Ninety Plus från andra råkaffe-producenter, är att de inte bara letar upp bra kaffeskördar runt ekvatorn och hoppas att skördarna skall vara bra; De gör något unikt: De samarbetar med kaffebönderna på plats och bidrar med sin kompetens inom sortering, urval, skörd, sortering, och processteknik av kaffebönorna - Allt för att ta fram väldigt unika och distinkta smaker i dessa exklusiva kaffen

Ursprung:

Namn på kaffebönorna: Hachira N2, L12
Sort: Blandad Heirloom
Process: Natural. Inspirerad av processningen av Aricha och Beloya från 2006-2008
Höjd: 1700-2000m
Ägare: Ninety Plus
Land: Etiopien
Region: Cedeo, Yirgacheffe

Dessa kaffebönor är rostade omsorgsfullt för hand i små batcher av Costas rosteri i Umeå, i en traditionell trumrost - Costas är ett av Sveriges första och minsta mikrorosteri.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Produkter