•        Fri frakt över 497 kr   

  •             Snabba leveranser

  •              Stort urval av kaffebönor & kaffemaskiner  

Om Nybryggt.nu

Hos nybryggt.nu kan du hitta marknadens bästa kaffe – och espressomaskiner därtill färskrostade hela exklusiva kaffebönor inom kategorin specialkaffe och tillbehör. I vårt sortiment hittar du kvalitetsprodukter för att laga fantastiskt gott kaffe, espresso eller te på dina villkor. Vi samarbetar med de bästa rosterierna i Sverige. Vi väljer specialkaffe noggrant och ser till att kaffet är fantastiskt gott och långsamt rostat för bästa smak. Vårt mål är att du ska känna dig trygg med att du kan hitta precis den produkt du behöver till rätt pris, utan att behöva leta i flera butiker. Vi vill erbjuda dig fantastiska produkter.

Vi försöker alltid ha de senaste och bästa produkterna och tillbehören för att du som kund alltid ska kunna få den optimala koppen kaffe och te.  Vi letar hela tiden efter bra produkter - ekologiska i första hand. Om du saknar en bra produkt hos oss, tveka inte att höra av dig till oss.

Hoppas att du hittar vad du söker. Har du frågor om kaffe eller maskiner eller kanske förslag, får du jättegärna höra av dig till oss på [email protected]

 

Vi som är bakom sidan

Vi är flera involverade i sidan, men i huvudsak kommer du i kontakt med Karsten eller Beatrice hos oss. Vi har en bredd blandning kompetenser och intressen, och har varit involverad i kaffevärlden i många år, och e-handel. Tillsammans med andra samarbetspartners och kaffeentusiaster så driver vi och utvecklar denna sida. 

Produkter