•  Snabba leveranser & fri frakt över 497 kr   
  •                           Över 10.000 nöjda kunder

  •                           Stort urval av kaffebönor & kaffemaskiner

Om Nybryggt.nu

Hos oss på nybryggt.nu hittar du kaffe och kaffebönor från hela världen, samt utvalda kaffebryggare, espressomaskiner och kaffekvarnar. I vårt sortiment finns allt du behöver för att laga fantastiskt gott bryggkaffe, mokakaffe eller espresso, hemma eller på jobbet. Vi har ett stort sortiment koffeinfritt kaffe, samt kaffekapslar för Nespresso och andra leverantörer. Vi har också kaffekoppar och kaffeburkar i sortimentet för dig som vill ha snygga tillbehör i hemmet.

Vi har över 10 års erfarenhet av kaffets värld. Vårt erbjudande inkluderar kaffekurser och baristautbildning, med Scandinavian School of Coffee

Hoppas att du hittar vad du söker. Om inte, kontakt oss med dina frågor om kaffe eller förslag på produkter vi borde erbjuda.
Du når oss alltid på [email protected]

Vi som är bakom sidan

Vi är flera involverade i sidan, men i huvudsak kommer du i kontakt med Roosa eller Karsten. Vi har en bredd blandning kompetenser och intressen, och har varit involverad i kaffevärlden i många år, och även e-handel. Tillsammans med andra samarbetspartners och kaffeentusiaster så driver vi och utvecklar denna sida. Vår verksamhet ligger i Helsingborg, Sverige både e-handel- och kafferosteri-tätaste stad! Vi drar nytta av de bästa förutsättningar som finns här, för att skapa den bästa upplevelsen för att köpa kaffe på nätet.

Välkommen till oss!

Produkter