•        Fri frakt över 400kr   

  •             Snabba leveranser

  •              Stort urval av kaffebönor & kaffemaskiner  

Företagsorder

 

Köpa kaffemaskin på företaget

Är du intresserad av att köpa en kaffemaskin, vare sig espressomaskin eller någon annan form av kaffebryggare eller kaffekvarn, till ditt företag kan vi erbjuda det på faktura. Du kan enklast bara maila oss på [email protected], och ange vilken maskin du är intresserad av, så berättar vi om möjligheterna. Är du intresserad av att leasa en maskin, se nedan istället.

 

Prenumerera på kaffeleveranser


Vi levererar dagligen till företag i Sverige. Ett bra sätt att alltid ha färskrostat kaffe tillgängligt är att ansluta er till vår abonnemangs service där vi 1 gång per månad levererar valfri blandning av kaffe i vårt sortiment. Kontakta oss om ni vill ha en offert! 

Om du som företag vill beställa hos oss kan du antingen skicka din beställning till [email protected] Som företagskund kan du betala via faktura.

Beställningen levereras med Posten eller DHL. För ordervärden över 500 kr erbjuder vi fri frakt.

Alla priser på nybryggt.nu presenteras inklusive moms. 
 

    

 

Företagstjänster

Vi erbjuder oss gärna att hjälpa till att ta fram passande produkter till dig som företagskund. Ring eller maila till oss och berätta om vad du behöver så kan vi återkomma med olika produktförslag åt dig.

Vill du köpa presenter till dina anställda? Kontakta oss för att lägga en beställning eller diskutera idéer.

 

Leasing av kaffemaskin / kvarn

Ska du som företag leasa en ny kaffemaskin eller espressomaskin på jobbet? Vi samarbetar med de bästa leverantörerna på marknaden och kan garanterat hitta en prisvärd lösning som passar er. Kontakta oss på [email protected]

 

Produkter