•  Frakt 48 kr / fri frakt från 599 kr   
  •                    Över 15.000 nöjda kunder
  •                 Stort urval av kaffebönor & kaffemaskiner

  •  

  •  

Företagsorder

 

Köpa kaffemaskin på företaget

Är du intresserad av att köpa en kaffemaskin, vare sig espressomaskin eller någon annan form av kaffebryggare eller kaffekvarn, till ditt företag kan vi erbjuda det på faktura. Kontakta oss i så fall direkt på [email protected], eller handla i webbshopen och välj att betala med Klarna företag. Båda alternativen går bra.

 

Bjuda på härligt kaffe så som espresso till era kunder och anställda?


Vi levererar dagligen till företag i hela Sverige. Antingen kan du handla bara som vanligt i kassan om ni vill prova, och välja att betala med företags via Klarna eller med företagskortet. Längst upp i det högra hörnet har vi även en momsväljare, för att kunna se priserna ex. moms. 

Du kan hitta de populäraste kaffesorterna för företag att handla i vår kategori: Kaffe till företag

Vill ni bli avtalskund och få rabatter på vissa specifika kaffesorter? Just nu har vi till exempel en schysst erbjudande för företag: 800g x 10 förpackningar av kaffebönor från STHL Nordic. Ansök om att bli företagskund i så fall här:

 

    

 

Företagstjänster

Vi erbjuder oss gärna att hjälpa till att ta fram passande produkter till dig som företagskund. Ring eller maila till oss och berätta om vad du behöver så kan vi återkomma med olika produktförslag åt dig.

Vill du köpa presenter till dina anställda? Kontakta oss för att lägga en beställning eller diskutera idéer.

 

Leasing av kaffemaskin / kvarn

Ska du som företag leasa en ny kaffemaskin eller espressomaskin på jobbet? Vi samarbetar med några av de bästa leverantörerna på marknaden och kan garanterat hitta en prisvärd lösning som passar er. Kontakta oss på [email protected] så hjälper vi dig vidare.

 

Produkter