•  Frakt 48 kr / fri frakt från 599 kr   
  •        Snabba leveranser
  •            Över 15.000 nöjda kunder

  •            Stort urval av kaffebönor & kaffemaskiner

LYKKE Bam Bam 500 g kaffebönor LYKKE Bam Bam 500 g kaffebönor


Artikelnummer:
C002-X

Lykke Bam Bam 500 g kaffebönor

OBS! Detta kaffe har utgått men kan fortfarande användas. Vi vill darför skicka kaffet gratis till dig istället att slänga det, för det går fortfarande att dricka även om bäst före datum har passerat :)

BFD 29/04/2021

Lykke Bam Bam 500g kaffebönor

Detta är ett espresso kaffe för alla, med det ljuva smaknoter från fransk nougat, mjölkchoklad, karamel och söta röda bär. Skapar Bam Bam en len och fin espresso.

Varje säsong ändras bönorna i Bam Bam, för att alla bönorna i kaffet ska hålla högsta möjliga kvalité. Nu har den en blanding med kaffebönor från Brasilien och Peru.

Rostingen är anpassad för att du ska kunna få avnjuta en välbalanserad och smakrik espresso. Bönorna i kaffet växer på 1600-2100m höjd i Peru och bönorna från Brasilien växer på 800-1200m höjd. 

Inte nog med Lykkes fantastiska arbete med sina kaffebönder, så är deras kaffepaket för alla kaffesorter nedbrytningsbara. Efter bara 90 dagar kommer 60% av påsen vara nedbruten. En riktigt bra lösning för en mer hållbar värld.

Om Lykke kaffe
Lykke är ett Svenskt kafferosteri beläget i Stockholm som arbetar med kaffe direkt från bönder runt om i världen. De har fokus på att kombinera ett gått kaffe med hållbar produktion. Kaffemärket äger sina egna kaffeplantager, vilket är väldigt ovanligt.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Produkter