•  Frakt 48 kr / fri frakt från 599 kr   
  •                    Över 15.000 nöjda kunder
  •                 Stort urval av kaffebönor & kaffemaskiner

  •  

  •  


Artikelnummer:
G500-X

Arcaffè Gorgona kaffebönor 1000 gram

OBS! Detta kaffe har utgått men kan fortfarande användas. Vi vill därför ge kaffet gratis till dig istället att slänga det, för det går fortfarande att dricka även om bäst före datum har passerat :)

BFD 01/21
 

Arcaffè Gorgona kaffebönor är en blandning komponerad för att passa de som uppskattar lite starkare smaker på sin espresso. En blandning med styrka! 

Denna kaffeblandning från Arcaffè domineras av Arabicabönorna, som utgör cirka 80%. De kompletteras av noggrant utvalda Indiska Robustabönor.

Den lilla tillsatsen av Indisk Robusta i blandningen ger en stark, men samtidigt sammetsmjuk smak, lite sötma, den rätta bitterheten och en behaglig eftersmak. Det är robustakaffet som ger en espresso sin bästa crema.

Ett paket Arcaffè Gorgona består av:
1000 gram hela kaffebönor

Om Arcaffè
Detta rosteri, från Italien, har många olika espressosorter i sitt sortiment, inte bara Arcaffè Gorgona. Det är ett företag som vuxit med åren - idag producerar Arcaffè över 1 miljon kila kaffe per år, vilket är stort för ett så litet kafferosteri. Caféet är populärt på många caféer och restauranger, i Italien och även utanför landet. Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Produkter