•  Frakt 48 kr / fri frakt från 599 kr   
  •                    Över 15.000 nöjda kunder
  •                 Stort urval av kaffebönor & kaffemaskiner

  •  

  •  


Artikelnummer:
12391123-x

Zoégas Professional Espresso Certo hela bönor

BFD:1/22

Zoégas Professional Espresso Certo hela bönor, 500 gram

Espresso Certo är ett specialkaffe från Zoégas. Det har många blommiga toner med nyanser av kola och rabarber. Detta får den från sin unika kombination av Arabicabönor från utvalda plantager i Östafrika, Syd- och Centralamerika, som mörkrostas på precis rätt temperaturer.

Espresso Certo har en ljuv och uppfriskande smak. Den gör sig bra både som en ren espresso, eller i en kaffedryck så som cappuccino.

Certo kaffet är, precis som dess föregångare Zoégas Terazza, ett kaffe som är både fairtrade certifierad och krav godkänd. Detta innebär att det vid produktion av kaffet tas stor hänsyn till miljön och arbetsmiljlön och löner för de som jobbar. Det får heller inte förekomma barnarbete.

Effekten blir ett kaffe som inte bara smakar gott, utan som också är fri från onödiga bekämpningsmedel, det gör även gott för världen.

Zoégas Professional Espresso Certo består av:
100% hela bönor Arabicakaffe

Om Zoégas
Zoégas är ett av Sveriges äldsta och största kaffeproducenter. Deras stora utbud inkluderar båda kraftigt mörkrostat bryggkaffe, så väl som unika smakkombinationer av kaffe. Mest känd är de för deras Skånerost och Mollbergs Bladning.

Om Zoégas Professional
Detta specialsortiment är anpassad för baristor med och högre krav. Recepten är finjusterade för den bästa espresson, och förpackningarna är anpassade för mer frekvent bruk.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Produkter