Große Auswahl an Kaffee- und Kaffeemaschinen

Prova på kaffepaket Ekologiskt

  • 64.32 EUR
  • 57.81 EUR
Auf Lager
Article Number: set05

Kaffe set - Ekologiskt kaffe hela bönor 2x1kg och 1x500g

Ett kaffepaket med enbart ekologiskt kaffe. Perfekt för dig som vill köpa ekologiskt och vill prova på lite olika sorters kaffebönor. 

Kaffe som odlas ekologiskt skiljer sig från konventionellt odlad kaffe genom att det inte används konstgödsel, bekämpningsmedel eller andra kemikalier som kan skada miljön. Istället används naturliga metoder för att skydda kaffeodlingarna från skadedjur och ogräs samtidigt som jordens bördighet bevaras. Ekologiskt kaffe är därför ett bra val för dig som vill bidra till en hållbar utveckling och minska sin påverkan på miljön. Dessutom kan man ofta få högre kvalitet och bättre smak då odlingsmetoderna ger en mer varierad och naturlig miljö för kaffeträden att växa i.

Arvid Nordquist Green Forrest kaffebönor 1000g
Green Forest är ett ekologiskt mellanrostat kaffe som utmärker sig genom sin välbalanserade och fruktiga smakprofil. Kaffet har en doft av karamell och mandel som ger en extra dimension till smakupplevelsen. Kaffebönorna har en smak av fikon är väl balanserad och ackompanjeras av en syrlighet som påminner om ljus frukt. Detta resulterar i en harmonisk och välbalanserad smakupplevelse.

100% Arabica

Rombouts Bio & Fairtrade kaffebönor 500g
Rombouts erbjuder ett ekologiskt och fairtrade certifierat kaffe som består av 100% Arabica kaffebönor. Rostningen sker långsamt för att framhäva en mjuk karamellsmak som ger kaffet dess karaktär. Kaffebönornas smakprofil är lätt och fruktig, och efterföljs av en lagom söt eftersmak. Rombouts kaffe är ett utmärkt val för den som vill njuta av en kaffeupplevelse som är både hållbar och välsmakande.

100% Arabica

Mokaflor Organic kaffebönor 1000g
Mokaflor Organic är ett ekologiskt kaffe som kombinerar olika kaffebönor för att skapa en extraordinär smakupplevelse. Blandningen består av sydamerikansk tvättad Arabica, brasilianska kaffebönor och Robusta från Indien. Denna kaffeblandning resulterar i en unik smakprofil som utmärks av fyllighet och krämighet, samtidigt som det finns en karakteristisk aromatisk ton i bakgrunden. Eftersmaken är intensiv och kryddig, vilket ger en komplett smakupplevelse för kaffedrickaren som uppskattar hög kvalitet.

80% Arabica
20% Robusta