•        Fri frakt över 500kr   

  •             Snabba leveranser

  •              Stort urval av kaffebönor & kaffemaskiner  

Här samlar vi information om kaffe och kaffekunskap, både om bryggningsmetoder, kaffesorter och annan kuriosa kring kaffe, kaffemaskiner och kaffebönor!

Favoriter från Johan & Nyström

Här är några av våra favoriter från Johan & Nyström. Deras kaffe är helt klart bland de bästa som svenskt kaffe har att erbjuda som rostas i större mängder. Genom åren har de etablerat sig som en stark aktör på svenska marknaden, och vunnit mångas hjärtan.

Genom att erbjuda mycket Fairtrade och Direct Trade kaffe påverkar de även kaffekulturen i Sverige och runt om i världen. Att se till att ge de som jobbar på kaffeplantager skälig lön gör att de kan leva mycket bättre liv - något som kostar oss lite extra när vi köper kaffet, men som gör det så mycket godare att dricka. Du kan läsa mer om Fairtrade kaffe här.


JOHAN & NYSTRÖM ESPRESSO F.T.O
Ett alldeles speciellt espressokaffe som är både gott och etiskt. En bladning av olika arabicabönor, från både Yirgacheffe regionen i Etiopien och Gayoprovinsen på Sumatra i Indonesien. 
Läs mer och köp.


JOHAN & NYSTRÖM LA BOMBA

Ett kaffe som påminner om de små kaffebarer som finns i södra Italien, framförallt Neapel. Det höga inslaget av robusta ger en kraftig och jordig smakbomb med tydliga toner av kakao och en låg syrlighet. 
Läs mer och köp.
 


JOHAN & NYSTRÖM COLUMBIA DECAFFEINATED
Utan att utsätta bönorna för onödigt högt tryck eller höga temperaturer har man med hjälp av sofistikerad ångteknik extraherat enbart koffeinet från kaffet. Detta bibehåller bönans naturliga smak och arom.
Läs mer och köp.

JOHAN & NYSTRÖM SUMATRA GAYO FAIRTRADE (F.T.O.)
Sumatra Gayo Mountain kommer från Aceh-provinsen på Sumatras allra nordligaste spets. Det är ett kaffe med mustiga aromer av kryddor och färska fikon. 
Läs mer och köp.
 

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Produkter